8 august 2020

Serviciul Memorial de Arhiepiscopul de Cipru pentru cei Căzuți în 1974 Cipriot lovitură de stat d ‘ état –

Cu sunetul sirenelor de la 8:20 în dimineața, atunci când trădătoare de lovitură de stat a avut loc pe 15 iulie, 1974, Republica Cipru își amintește și condamnă negru de ani de la lovitura de stat din 1974.

Ca parte a evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii a 46 de ani de la lovitura de stat, un funcționar de serviciu memorial a avut loc la Biserica Sfinții Constantin și Elena, în Nicosia, de către Arhiepiscopul Ciprului, Chrysostomos, în prezența Președintelui Republicii Cipru, Nikos Anastasikon și alți politicieni.

Serviciul memorial a avut loc la ora 8:30 a. m. fostul Ministru al Educației și Culturii și actualul Rector de la Universitatea din Frederick, Giorgos Dimosthenous, a rostit discursul. Dimosthenous reamintit tuturor că “ceea ce contează este unitatea dintre toate, Biserica, guvernul, partidele politice, culturale și spirituale ale țării. La urma urmei, istoria a demonstrat necesitatea unității în Cipru.”

Arhiepiscopul de Cipru oferit un Trisaghion serviciu la mormintele celor căzuți în timpul loviturii de stat. Episcopul Grigorie de Mesaoria, de asemenea, a oferit un Trisaghion serviciu la mormintele tuturor celor care au fost în serviciu comandat în ziua de lovitură de stat. Ambele Trisagia au avut loc la cimitirul Sfinții împărați Constantin și Elena, și apoi coroane de flori au fost stabilite.

© Biserica din Cipru
© Biserica din Cipru
© Biserica din Cipru
© Biserica din Cipru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *