5 august 2020

Sărbătoarea de Sfântul Bartolomeu, Sfântul Patron al Patriarhului Ecumenic Bartolomeu, care va fi Sărbătorită pe 11 iunie –

Arhiepiscopia Ortodoxă greacă din America anunță festive festivitati pentru sărbătoarea de Sfântul Bartolomeu, sfântul patron al Patriarhului Ecumenic Bartolomeu, care va avea loc pe 11 iunie, în 2020.

Arhiepiscopul Elpidophoros din America, Exarh al Patriarhiei Ecumenice, a cerut Episcopul Apostolos de Medeia a coordona activitățile planificate pentru ziua de azi.

Dimineața, la ora 10:00 a. m. EDT, la Archbhishop va prezida sfânta Liturghie de la Arhiereilor Tron (Chorostasia) la parohia Sfânta Barbara din New York City.

La 2:00 p. m. EDT, Arhiepiscopul Elpidophoros va prezida o Doxologie Mare la Catedrala Arhiepiscopală din Sfânta Treime, asistat de Episcopul Apostolos și Tatăl Andreas Vithoulkas, Cancelar al Arhiepiscopiei. Invitați se numără Dr. Konstantinos Koutras, consulul General al Greciei, Alexis Phedonos-Vadet, Consulul General al Ciprului; Dr. Anthony J. Limberakis, Naționale, Comandant al Ordinului Sfântului Apostol Andrei, Arhonii de Patriarhia Ecumenică; Argyris Vassiliou, Președinte al Conducerii 100; Paulette Carras, Director Executiv de Conducere 100; și Maria Logus, Președinte Național al Doamnelor Philoptochos Societate.

După Doxologie, Arhiepiscopul Elpidophoros va oferi festive remarci de comemorare această dată importantă în viața Arhiepiscopiei și ca o onoare pentru Tatăl său Spiritual și mentor. Următoarele Arhiepiscopul remarcile lui, Dr. Koutras va vorbi în numele Republicii Elene și scrisori de felicitare va fi citit de Domnul Phedonos-Vadet și Dr. Limberakis.

Atât la sfânta Liturghie și Doxologie Mare va fi transmisă în direct pe canalele de social media al Arhiepiscopiei. Arhiepiscopul Americii încurajează fiecare parohie să împărtășească aceste evenimente pe propriile lor canale și să i se alăture în rugăciune pentru mulți ani de sănătate și ministerul de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu.

Sursa: GOARCH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *