5 august 2020

Mesaj de încurajare de la Arhiepiscopul de Australia Ortodox grec, turma –

Având în vedere creșterea numărului de focare de Covid-19 cazuri în metropolitan Melbourne și toate Victoria, Arhiepiscopul Makarios din Australia trimite un mesaj de încurajare pentru Ortodoxe grecești turma, îndemnând oamenii să nu-și piardă curajul și speranța în Dumnezeu, în timp ce cerșit toți cetățenii din zona afectată să respecte și pe deplin în conformitate cu liniile directoare ale administrației de Stat, în scopul de a preveni răspândirea pandemică.

Arhiepiscopul, de asemenea, își exprimă suferință și durere pentru aspectul de coronavirus cazuri la sfântul Vasile, Case pentru bătrâni, precum și la alte Instituții în Melbourne și zona mai largă, și invită angajați, toți cei implicați, și în primul rând rudele celor cu boala, să manifeste înțelegere și să aibă încredere și să sprijine administrația Instituțiilor respective

În cele din urmă, ne-a asigurat că Sfânta Arhiepiscopie a Australiawill continua să rămână vigilenți în monitorizarea situației de pe o bază de zi cu zi, și va comunica direct orice schimbari de îndată ce acestea sunt primite, de îndată ce acestea sunt făcute publice de către autoritățile competente.

Vezi mesajul de la Arhiepiscopul din Australia

MESAJ

Eminența sa Arhiepiscopul Makarios din Australia

Pentru credincioșii din Statul Victoria

Având în vedere creșterea numărului de focare de Covid-19 cazuri în metropolitan Melbourne și toate Victoria, îi îndemn pe toți Grecii, dar, de asemenea, colegii noștri oameni în sens mai larg, nu a devenit deziluzionat, nu să-și piardă curajul și speranța în Dumnezeu, și în primul rând să nu înceteze să se roage. Atunci când o persoană se roagă, ei se găsesc într-un dialog deschis cu Dumnezeu, și este ca și cum raiul coboară pe pământ.

Mai mult decât atât, îi chem pe toți concetățenii noștri să respecte și să se conformeze recente orientări care au fost emise de către Victorian Guvernul de Stat, în special cele cu privire la noile restricții referitoare la frecventarea Bisericii.

Mai precis, mă întreb care credincioșii noștri limita interacțiunile lor cu altele, pe care le purta măști de protecție; că ei caută de testare, dacă este necesar, și că acestea nu pentru a participa la orice eveniment în cazul în care mulți oameni se adună. Este pentru acest motiv, că am dat deja instrucțiuni în legătură cu Bisericile rămase închisă pentru public cult ca un mijloc de atenuare răspândirea de Coronavirus. Această măsură asigură că întreaga comunitate rămâne în condiții de siguranță și protejate; și că nu din greșeală să devină sursă de orice comunitate focar. Din fericire, multe Biserici au stabilit acum un mijloc pentru conexiunea virtuală și detalii referitoare la streaming de Servicii pot fi găsite pe respectiva Parohie/site-uri Comunitare și Facebook site-uri.

Este cu mult durerea din suflet că vom urmări evoluțiile de la sfântul Vasile, Case pentru bătrâni Sfintei noastre Arhiepiscopii, împreună cu toate celelalte Instituții de Melbourne și în regiune care se confruntă cu cazuri în Coronavirus. Facem apel la toți angajații, toți cei care sunt implicați și în primul rând rudele celor cu boala, să dea dovadă de înțelegere și să sprijine administrația Instituțiilor respective. Suntem siguri că nimeni nu este mulțumit cu această situație, nimeni nu se bucură în răspândirea pandemică. Suntem cu toții eforturi pentru a face ceea ce este mai bun.

Arhiepiscopia va continua să rămână vigilenți în monitorizarea situației de pe o bază de zi cu zi și, în cooperare cu Autoritățile de Conducere, a Arhiepiscopiei Vicari în Victoria și preoții, va comunica direct orice schimbari de îndată ce acestea sunt primite. Mai ales, ne cere să continue să dea dovadă de prudență, părtășie, unitate, înțelegere, dragoste și mai ales încrederea în Biserica locală, Sfânta Arhiepiscopie a Australiei.

Vom continua să se roage la Domnul nostru iubitor cerându-i poate oferi Lui iubitoare milă, ca să ne întărim cu dragostea Lui și de a ne proteja cu grija Lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *