5 august 2020

La Deaneary Tabăra de Vară 2020 al Arhiepiscopiei de Thyateira și Marea Britanie a fost anulat –

După considerare foarte atent, cu binecuvântarea Arhiepiscopului Nikitas și cu inima grea, Arhiepiscopia de Thyateira și Marea Britanie anunta cu regret anularea Copii Tabara de Vara în țara Galilor în acest an.

Ca în comunicat se spune că această decizie nu a fost luată ușor și a fost atins după evaluarea riscurilor potențiale pentru sănătate, fără precedent provocări și pericole pentru copii și adulți vonlunteers ar fi expus la timpul curent Covid-19 pandemie. În plus, Arhiepiscopia a spus că logistica de a menține o distanțare socială strategie ar însemna că tabăra și-ar pierde atmosfera de familie.

Tabăra a fost difuzate timp de vreo 45 de ani, pentru copii cu vârste cuprinse între 9-16 din Arhiepiscopia parohii în marea BRITANIE și, ocazional, din Europa. Prin urmare, Protopopiatul cere oamenilor să înțeleagă tristețea organizatorii simt la care au de a face decizia de a anula acest an, cine le mulțumesc tuturor ajutoare și lideri care urmau a fi cu ei și tuturor pentru sprijinul și înțelegerea lor în această perioadă dificilă.

Sursa: Arhiepiscopia de Thyateira și Marea Britanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *