15 iulie 2020

Felicităm pe toți cei care poartă o mască și să păstreze distanța –

După sfânta Liturghie a avut loc, luni, de sărbătoarea Sfinților apostoli Petru și Pavel la Catedrala Patriarhală din București, preafericitul părinte Patriarh Daniel al României a mulțumit oamenilor pentru aderarea la rugăciunea comună și le-a cerut să se respecte măsurile de bază pentru protecția împotriva COVID-19.

“Le mulțumim tuturor pentru că ați venit și participarea la sfânta Liturghie. Felicităm pe toți cei care poartă o mască și să păstreze distanța, de” Primat al României a subliniat, pe 29 iunie 2020.

În aceste zile, a continuat Patriarhul Daniel, este foarte important “pentru a continua să urmeze recomandările date de către medici, deoarece numărul de infecții cu acest virus viclean, care, atunci când aceasta se îndepărtează, când se întoarce, au crescut. De aceea, trebuie să continuăm să fim foarte atenți.”

“Sănătatea este un dar de la Dumnezeu și suntem responsabili pentru păstrarea. Acest lucru înseamnă că darul trebuie să fie păstrate și cultivate și recuperate atunci când o vom pierde.”

“Biserica este instituția care se roagă cel mai mult pentru sănătatea și mântuirea oamenilor. În general, toate rugăciunile sunt însumate în această petiție: ne rugăm pentru sănătatea și mântuirea tuturor celor care cred în Hristos, dar, de asemenea, pentru sănătatea și mântuirea tuturor oamenilor,” Patriarhul Daniel a adăugat.

Sursa: Basilica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *