5 august 2020

Construcția Bisericii Sfântul Nicolae de la Ground Zero pentru a relua luni –

Construcția va relua luni pe noi Sfântul Nicolae Biserica Ortodoxă greacă în Lower Manhattan.

“Luni va fi o zi foarte emoționantă. O zi foarte bună”, a declarat Michael Psaros, vice-președinte al Friends of St. Nicholas din New York Post, care s-a format în ianuarie pentru a obține din nou pe drumul cel bun, după ani de scandal și de management defectuos.

“Un alt simbol puternic în lumea de înviere de toate Ground Zero și New York City.”

Atunci când Turnul de Sud al World Trade Center s-a prăbușit la New York este cea mai întunecată zi, a luat Sfântul Nicolae cu ea.

“În cele din urmă, numai Casa lui Dumnezeu a distrus pe Sept. 11 va fi finalizat și deschis pentru toți oamenii, în a douăzecea aniversare de acea și oribile zi”, a spus Arhiepiscopul Elpidophoros. “Așteptăm cu nerăbdare să urez bun venit New york-Ezi și întreaga lume în acest spațiu sacru dedicat memorie, credință și libertate”.

El a continuat: “nu Vom uita niciodată nevinovați, care pe nedrept au pierit în ziua aceea, și toți eroii și familiile lor care i-a dat întreaga măsură de curaj și dragoste pentru semenii lor. Sfântul Nicolae va uita, și va fi un semn de speranță pentru toți oamenii.”

Scopul este de a avea noul St. Nicholas deschide pe 11 septembrie 2021 — 20 de ani de la atacurile — de a oferi confort pentru New york-Ezi de toate credințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *