5 august 2020

Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Haringey, N. Londra se redeschide pentru public cult –

Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Haringey, N. Londra se deschide din nou porțile pentru credincioși, pentru închinarea publică din 4 iulie, urmând instrucțiunile oficiale.

Potrivit unei declarații de la Arhiepiscopia de Thyateira, și ținând cont de nevoile pastorale ale enoriașilor, două Sfinte Liturghii va avea loc duminică: primul de la ora 8.00 la ora 10.30, iar al doilea de la 10.45 sunt la 12.15 pm.

În plus, și pentru a se conforma cu normele de distanțare socială, πρόκειται a πραγματοποιηθούν numai 40days și un an parastase la sfârșitul celui de-al doilea Sfânta Liturghie.

În schimb, toate celelalte servicii memoriale va avea loc la sfârșitul primului Sfânta Liturghie. Având, de asemenea, în minte pentru a facilita enoriașii noștri după o lungă perioadă de izolare, Sfânta Liturghie de zi cu zi pentru 40 de zile, așa-numita Sarantaleitourgo, va avea loc pentru sănătatea celor vii și restul celor adormit, din 6 iulie-14 August (luni-vineri ora 8.00-10.00, sâmbătă 9.00-11.30 am, și duminică, după cum sa menționat mai sus).

În fapt, este recomandat pentru cei care intră și rămâne în Biserică, să urmeze toate recomandate de norme pentru conținutul de Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *