5 august 2020

Ar fi păcat pentru noi, dacă cineva din Biserică transmise coronavirus –

În ciuda faptului că noile măsuri împotriva răspândirii pandemice a intrat în vigoare, inclusiv utilizarea de măști de protecție în toate locurile publice interioare, un număr mare de credincioși au venit la Biserica “Sfânta Cruce” Strovolos astăzi, sâmbătă, pe 1 August. Se reamintește că astăzi cincisprezece zile de post începe în cinstea maicii Domnului.

Arhiepiscopul de Cipru vorbit de noile măsuri anunțate de guvernul Cipriot ieri: “Orice afirmație este inutil ca tine au fost toate în biserica de astăzi și am văzut că adunarea a fost foarte consistent și purta măști. Sunteți, de asemenea, poartă măști. Suntem singurii care nu poartă măști în momentul de față, pentru că suntem de lucru! , “, a spus el.

“Dar există un alt motiv de ce nu ar trebui să poarte măști; nu Am devenit ‘masqueraders, nici măcar atunci când am fost tânăr, crezi că ne-ar deveni ‘masqueraders’ acum, că suntem bătrâni? Personalul bisericii din Cipru, în special personalul de la Sfânta Arhiepiscopie, a fost întotdeauna consecvent. Ne sunt stricte si am spus de la început că nimeni în biserică ar trebui să transmită virusul. Ar fi o rușine pentru noi, dacă cineva din Biserică a transmis coronavirus. Ne-au trimis multe mesaje de la biserica noastră personal și ne-amintește-le să fie precauți”, a adăugat el.

“Avem, de asemenea, le reamintesc nici să se apropie unul de altul, nici să se răspândească coronavirus. Această boală trebuie să fie eradicată din insula noastră. Dacă vom rămâne precaut, coronavirusul nu va fi răspândit în Cipru. Să ne fie un pic mai precaut. Aceasta nu ia mult efort; trebuie doar să nu pentru a obține prea aproape unul de altul. Dacă facem asta, atunci nimeni nu are nimic să se teamă. Dacă ne-am purta o mască atunci când există o mulțime de oameni în jurul valorii de, așa cum a fost anunțat de către Guvern, atunci totul va fi bine”, Arhiepiscopul a încheiat.

Arhiepiscopul Chrysostomos al Ciprului a prezidat sfânta Liturghie și apoi hirotonit noul subdeacon la oficiul de diacon. Arhiepiscopul a asigurat Fr. Konstantinos că el va fi întotdeauna dispus să asculte preocupările sale și să-l sprijine. El a exprimat de asemenea încrederea în curs de faptul că noul diacon ar urma, având în vedere că el este bine educat și că el s-a distins în etos și umilință, dar mai ales în dragostea lui pentru Biserică și Hristos.

© Biserica din Cipru
© Biserica din Cipru
© Biserica din Cipru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *